Hørkram vælger Insight som CTS leverandør for 5 gang...

10Nov2016

Hørkram Sorø udvider med 30.000 m2 og har igen valgt Insight som CTS entreprenør. Amatech er valgt som totalentreprenør og det er anden gang de bliver valgt til at opføre et af Hørkrams store byggerier. Hørkram har stor fokus på deres driftomkostninger og de følger derfor deres energiforbrug meget nøje, og det kan gøres et sted fra - nemlig fra CTS anlægget.

Opbygning af central overvågningssystem på alle tekniske  anlæg. Bygning af nyt logistikcenter, kølelager, koldlager og fersklager til en af Danmarks største leverandører til køkken- restaurantbranchen.

Den nyeste teknologi fra Honeywell skal sikre at CTS styringen klarer indeklimaforhold, styring af varmegenvinding fra køleanlæg. Overvågning af alt teknisk udstyr i bygningerne. Desuden sikres mod permafrost. Effektforbruget til distributionsbilerne styres via ladestik, således at adressens samlede energiforbrug ikke overstiger max- forbruget. 

Totalentreprenør: Amatech

Teknisk rådgiver: Alectia.

Udvidelsen skal sikre, at Hørkram kan klare målsætningen om dobbelt omsætning om fem år og dermed fremtidssikre virksomhedens vækstmuligheder. Udvidelsen indebærer blandt andet en nyetablering af fiskeopskæring, større udvidelse af nonfood lager og udvidelse af den nuværende frostekspedition, frostlager, kødopskæring, kølelagre, køleekspedition og administration.