Insight skal lave CTS på Moe´s nye domicil.

29Sep2017

Moe udvider deres domicil i Søborg ved København - Insight skal stå for styring og overvågning af alle bygningens tekniske anlæg. Driftpersonalet kan fra En platform på deres PC, eksempelvis ændre temperaturen i de enkelte kontorer, og justere på indeklimaet om nødvendigt. Opgaven udføres sammen med JFP sjælland.

Projektet er en kompliceret opgave, da der er mange interessenter omkring byggepladsen, hvorfor arbejdet vil kræve tæt dialog og megen koordinering. Byggeriet ligger tæt på en dagligvarebutik i drift, en togbane og en busholdeplads, som skal omlægges under byggefasen. Desuden er der mange beboere i området, ligesom hverdagen fortsat skal kunne fungere i Moes eksisterende kontor, mens byggeriet pågår.

Moe og Pension Danmark pegede på JFP som totalentreprenør på opgaven blandt andet med begrundelse i relevant projekterfaring og erfaring i at arbejde med Bane Danmark. Desuden på grund af en overbevisende redegørelse for, hvordan de trafikale aspekter og de logistiske udfordringer tænkes løst – og ikke mindst en tro på, at JFP er i stand til at overholde rammetidsplanen.

Entreprisen blev sat i gang i slutningen af april, og byggeriet skal afleveres i efteråret 2018.